FCU 1948

Mutu, vot de incredere din partea conducerii inaintea meciului cu FCSB

Sursă foto: Marcel Pusas Facebook

Pentru Adrian Mutu urmeaza un test de foc, sambata, in duelul cu FCSB din etapa a 9-a in CASA Liga 1.

U Craiova 1948 a avut un start promitator de sezon, dupa care in ultimele patru runde echipa lui Adrian Mititelu a obtinut doar doua puncte.

Presiunea e mare la Craiova, asa cum a fost dintotdeauna, iar Adrian Mutu e primul vizat de aceasta in perspectiva livrarii unui rezultat pozitiv in fata ros-albastrilor.

Despre meciul cu FCSB si viitorul lui Mutu la echipa a vorbit, vineri, chiar presedintele clubului, Marcel Puscas.

Pe acelasi subiect Edi Iordanescu a prefatat meciul cu U Craiova 1948

"Antrenorul contribuie cu 20 la suta la mersul unei echipe. Nici Solskjaer, nici Klopp nu pot face mai mult. Poti sa joci foarte prost si sa castigi, la fel de bine poti sa joci foarte bine, sa ai ocazii si sa pierzi.

"Meseria de antrenor este foarte grea. Nu e usor nici la Clinceni, nici la CFR. De cand te apuci de meseria asta stii ca esti cu bocceluta la usa.

Mutu este un antrenor tanar, cu certe calitati, are un staff bun. Are doi ani contract. Sigur ca jocul poate fi imbunatatit. Ne-au venit jucatori pe parcurs, poate lotul nu are o pregatire unitara. Am plecat in Slovenia cu un lot de 17 jucatori dintre care sapte erau U21. Jucatorii au diferite niveluri de pregatire fizica, plus omogenitatea.

"Am ajuns dupa patru ani sa reincepem sa jucam cu FCSB-ul. Sper sa vina luma, 10-12.000. Speram sa practicam un joc bun.

"Ca ei au castigat ultimul meci cu 6-0 poate sa ne puna pe ganduri, dar e cu dus si intors. Oricine poate sa bata pe oricine. Nu este un campionat in care o echipa sa fie net superioara celorlalte. Si CFR o sa mai aiba parte de infrangeri.

"Speram sa practicam un joc bun, sa dam tot ce putem. Cu FCSB e un simplu meci in care vrem sa obtinem puncte", a spus Puscas la Prox.

Meciul U Craiova 1948 - FCSB este live text pe onlinesport.ro, sambata, de la ora 20:00.



Mutu, vot de incredere din partea conducerii inaintea meciului cu FCSB