FCU 1948

Mutu: “Nu-mi dau demisia, nu am de ce”

Adrian Mutu a declarat dupa infrangerea cu Universitatea Craiova ca nu se gandeste la demisie si ca are in continuare incredere in munca pe care o face la U Craiova 1948.

“O prima repriza buna, ne-am aparat bine, am incercat sa construim si pe faza ofensiva. A fost un moment de neatentie mare in debutul partii secunde, iar apoi dupa cartonasul rosu s-a rupt meciul.

“Important este sa ne revenim si sa o luam de la capat. Se intampla in fotbal, nu stam acum sa incriminam jucatori.

“In preajma careului trebuie sa luam alte decizii, baietii sa-si ia mai mult responsabilitatea si sa faca mai mult pe faza de atac.

“Ne-am batut singuri, pentru ca a fost o neatentie. Dupa cartonasul rosu s-a rupt jocul, pentru ca presiunea lor ofensiva se simtea.

“Eu nu tin de niciun scaun, sunt aici, ramane la aprecierea conducerii ce va face. Incerc sa-mi fac treaba ca un profesionist zi de zi. Daca nu reusesc eu, poate reuseste altcineva. Nu-mi dau demisia, nu am de ce. Cred ca lucrurile se pot indrepta, muncesc aici de cateva luni.

“Sa nu uitam ca suntem o nou-promovata si lucrurile nu merg ca la celelalte echipe din Liga 1. Avem greutati, jucatori care n-au mai jucat in Liga 1.

Nistor si Baiaram au marcat golurile victoriei pentru echipa lui Reghecampf.

U Craiova 1948 a ramas in inferioritate numerica din minutul 72, cand Compagno a primit cartonasul rosu direct pentru o lovitura cu palma in duelul cu portarul Pigliacelli.



Mutu: “Nu-mi dau demisia, nu am de ce”