FCU 1948

Adrian Mutu inaintea derby-ului din Craiova: "Vom incerca sa castigam. Sper sa nu fie incidente in oras"

Adrian Mutu, antrenorul echipei U Craiova 1948, a vorbit despre derby-ul local cu Universitatea Craiova. Un meci programat duminica seara, de la 21:00, partida incerta din punctul de vedere al prezentei spectatorilor pe fondul cresterii in Romania a incidentei cazurilor de covid.

"Este un meci asteptat de toata Craiova, cu o incarcatura foarte mare din cauza rivalitatii dintre cele doua echipe. Vom fi pregatiti la ora meciului.

"Jucam impotriva unei echipe foarte bune, ne va astepta un meci extrem de dificil, dar vom incerca sa castigam acest meci. Din punctul de vedere al moralului suntem pregatiti. Am castigat in Cupa, am obtinut punct la Botosani. Fiecare trebuie sa dea 200 la suta.

"E un meci special pentru noi doi pentru ca suntem prieteni de cand eram mici.

"Sper ca acest meci sa nu provoace incidente in Craiova si sa se desfasoare in spiritul sportivitatii.

"Noi nu trebuie sa gresim acest meci din punctul de vedere al atitudinii si sa dam totul pentru acest tricou. Le-am explicat strainilor din lot ca suntem intr-o zona cu oameni calzi, pasionali.

Cu sau fara spectatori

"Spectacolul va avea de suferit. Noi ne dorim sa jucam cu spectatori, dar nu depinde de noi, pentru ca suntem intr-o situatie speciala din cauza acestui covid. Asteptam hotararea de Guvern.

"Ne dorim sa jucam cu spectatori. Daca nu am avea peluza cu noi, ar fi un handicap pentru noi. Sa speram ca acest lucru nu se va intampla", a declarat Adrian Mutu intr-o conferinta de presa.

Acesta a mai spus si ca echipa pe care o antreneaza ar fi avut cu 30 la suta mai multe puncte daca s-ar fi pregatit de la inceputul sezonului in noua baza sportiva din Craiova.

"Este o investitie frumoasa nu doar pentru Craiova, dar si pentru Romania. Nu cred ca exista baza ca a noastra in Romania", spune Mutu.



Adrian Mutu inaintea derby-ului din Craiova: "Vom incerca sa castigam. Sper sa nu fie incidente in oras"