FCU 1948

Familia Mititelu vrea sa renunte la echipa de fotbal: "Vindem tot. Din vara, la revedere!"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/

Infrangerea suferita de U Craiova 1948 cu FC Voluntari, revelatia sezonului in CASA Liga 1, a starnit o adevarata furtuna in interiorul familiei Mititelu.

Adrian Mititelu jr., fiul patronului echipei din Banie care a promovat in prima liga la inceputul acestui sezon, a anuntat ca echipa este de vanzare incepand din acest moment.

“Decizia este definitiva si ireversibila. Nu ne-am gandit la suma, dar tot ceea ce vrem este sa scapam de acest blestem. Daca vedeti ce este in Craiova, zici ca am omorat pe cineva. Este ceva incredibil.

“Am investit 10 milioane de euro in aceasta firma pe care activeaza FCU Craiova 1948. Sase milioane de euro in baza sportiva de la marginea orasului, urmand a mai fi investite alte sase milioane de euro in urmatorii trei ani, iar lumea ma injura pe mine, toata familia imi e batjocorita si hulita prin oras.

“De 16 ani galeria ne termina psihic, sa renuntam la echipa, sa vindem. Avand in vedere ca tatal meu este in inchisoare de 13 luni si risca sa fie condamnat intr-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis ca este pentru binele nostru sa vindem, sa le respectam dorinta foarte mare de a renunta la club”.

"Incercam sa terminam competitia si din vara, la revedere, nu ne mai intereseaza ce se intampla cu acest club.

"Asta daca nu gasim cumparator, dar eu zic ca vom gasi. Vindem chiar si lui Rotaru (n.r. - patronul Universitatii Craiova).

"Inca din 2017 am incercat sa-l conving pe tatal meu sa renunte la fotbal. Am incercat si dupa obtinerea promovarii", a declarat Mititelu jr. la Digisport.



Familia Mititelu vrea sa renunte la echipa de fotbal: "Vindem tot. Din vara, la revedere!"