FCU 1948

Adrian Mutu confirma negocierile cu FC Universitatea 1948

Fostul selectioner al nationalei de tineret este aproape sa semneze cu echipa din Banie patronata de Adrian Mititelu.

Chiar daca nu se fereste sa confirme negocierile existente, Adrian Mutu spune ca nu a luat inca nicio decizie in ceea ce priveste viitorul sau in fotbal.

"Dorinta de a antrena in fiecare zi e foarte mare, iar asta ma indeamna sa fac acest pas. Momentan nu am luat nicio decizie.

"Sunt negocieri si cu FC Universitatea 1948. Este o echipa interesanta. Stiu ce atmosfera e acolo, stiu ce rivalitate va fi intre cele doua Craiove. Mai mult nu pot spune, sunt negocieri in curs", a declarat Adrian Mutu intr-o conferinta de presa.

Marcel Puscas, noul manager general al echipei din Banie recent promovata in Liga 1, a confirmat din partea clubului discutiile cu Mutu.

Potrivit acestuia este o chestiune de cateva zile pana cand Mutu ar urma sa-si puna semnatura pe contractul cu FC Universitatea 1948.

In acelasi timp, o alta varianta aparuta pentru Adrian Mutu este campioana CFR Cluj, echipa ramasa fara antrenor dupa plecarea lui Edi Iordanescu.

Participarea in cupele europene reprezinta un argument deloc de neglijat pentru un om obisnuit cu inalta performanta asa cum este Mutu.

"Imi doresc sa gasesc o echipa care sa aiba aceeasi directie cu ambitiile mele.

"Am facut niste alegeri riscante, cum a fost la Voluntari, si nu mai vreau sa se repete acest lucru", a mai declarat Mutu.



Adrian Mutu confirma negocierile cu FC Universitatea 1948