FCU 1948

Adrian Mutu aproape sa semneze cu FC Universitatea 1948

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei este curtat de nou-promovata din Banie pentru un contract in Liga 1.

Ultima oara Adrian Mutu a antrenat in Romania pe FC Voluntari (11 meciuri), echipa pe care a salvat-o in extremis de la retrogradare in urma unui baraj cu Chindia Targoviste decis la loviturile de departajare.

A urmat o experienta in zona araba, dupa care Mutu a primit sansa de a pregati nationala de tineret U21 a Romaniei (7 meciuri).

"Adi Mutu este tinta prioritara. Urmeaza in 2-3 zile sa se definitiveze contractul.

"Are o experienta mai mare decat au avut altii cand au debutat in Liga 1 sau la echipa nationala.

"Ca fost jucator este un nume important in fotbal, are deja cinci ani ca antrenor. Fiind tanar inca se poate afirma si el la Craiova. Este un mediu propice pentru el. Noi suntem o echipa nou-promovata, iar el este un antrenor tanar. Sper sa se hotarasca si sa semneze", a declarat Marcelo Puscas, noul manager general de la FC Universitatea 1948.

Transferuri

"Suntem in discutii cu mai multi jucatori. E normal sa fie asa cand treci de la un esalon valoric la altul. Trebuie putina primenire a lotului pentru atingerea obiectivului.

"Daniel Paraschiv este un tanar de perspectiva. Este o sansa si pentru el sa se afirme. Are calitati certe si sanse sa progreseze. Va fi un jucator interesant si pentru varful fotbalului romanesc.

Grozav sau Palic la Craiova?

"In perioadele dintre sezoane toata lumea se misca si sunt foarte multi care isi dau cu parerea. Interesele sunt multiple si de toate partile.

"Vom analiza toate propunerile cu un raport pret/calitate acceptabil. Sunt bune si numele, dar de multe ori s-a vazut in fotbal ca poti sa iei si plasa.

"Incercam sa facem cat de mult putem si sa ajungem in varf. Exista o istorie in spate care te obliga, iar patronii nu agreeaza jumatatile de masura.

FCU vs CSU

"O lupta ca la Manchester, Liverpool sau din orice oras unde sunt doua echipe. Sper sa fim noi cei care avem castig de cauza in campionatul care urmeaza. Craiova e un oras patimas care mananca fotbalul pe paine", a mai spus Puscas la postul Pro x.



Adrian Mutu aproape sa semneze cu FC Universitatea 1948