FCU 1948

Adrian Mutu acuza arbitrajul: “Am inceput sa deranjam. Vrem sa fim respectati mai mult"

Impotriva echipei lui Adrian Mutu s-a dictat un penalty discutabil in partida cu Farul, iar fostul international a tras dupa meci un semnal de alarma.

“Un meci frumos, a avut ritm. S-a jucat un fotbal deschis din partea ambelor echipe. Cred ca rezultatul a fost echitabil.

“Nu vreau sa vorbesc de arbitraj, dar mi se pare ca se dau prea usor anumite decizii care decid soarta unui meci numai in defavoarea noastra. Ma refer la penalty. Nu stiu daca a fost, dar a fost foarte usor dat. Cum a fost si la Mioveni.

“Ar fi trebuit sa vina, n-am vorbit cu el, dar vom vorbi in zilele urmatoare. Asta e viata unui fotbalist (n.r.- despre Kovacic).

“Vreau sa creez o echipa care joaca fotbal, care are posesie, care domina. Exista presiune la Craiova, dar noi avem un plan si ne tinem de el pas cu pas. Important e ca jocul nostru este solid, arata bine, iar ultimele rezultate au fost decise de greseli de arbitraj”, a spus Adrian Mutu.

La conferinta de presa Mutu a fost chiar si mai incisiv.

"Cred ca meritam mai mult respect si astept sa vedem asta de la urmatorul meci. Jucam un fotbal frumos, dar se pare ca am inceput sa deranjam. Daca deranjam pe cineva, sa iasa si sa spuna. Vad ca nu se mai vorbeste despre VAR", a declarat Mutu.

Nou-promovata din Banie a acumulat opt puncte in sapte etape.



Adrian Mutu acuza arbitrajul: “Am inceput sa deranjam. Vrem sa fim respectati mai mult"