Rapid

Valerii Moraru anunta iesirea echipei Rapid din insolventa

Valerii Moraru, principalul finantator al echipei Rapid, a anuntat, marti, ca formatia giulesteana ar putea iesi din insolventa mai devreme decat s-ar fi asteptat chiar si cei mai optimisti dintre suporteri.

''Ne dorim si pot spune ca este posibil sa iesim din insolventa la vara, pana sa inceapa urmatorul sezon'', a declarat Moraru pentru Mediafax.

Moraru a mai spus ca iesirea din insolventa ar putea fi urmata de stabilirea unor planuri mai indraznete pentru Rapid, cum ar fi revenirea in cupele europene.

Potrivit reglementarilor UEFA aflate in vigoare, starea de insolventa a unui club impiedica participarea acestuia in cupele europene, cum a fost cazul lui Dinamo in acest sezon, echipa inlocuita in Europa League de CFR Cluj.

Rapid a schimbat aproape tot lotul de jucatori in pauza de iarna si cu un antrenor nou, Cristi Pustai, a inceput cursa de ramanere in Liga 1.

Echipa a incheiat turul pe ultimul loc, insa in primele trei etape a obtinut sapte puncte fara sa fi primit vreun gol.

Etapa urmatoare in Giulesti vine Petrolul Ploiesti, a doua clasata in Liga 1, meci care se va desfasura cu intreg stadionul Valentin Stanescu la dispozitia suporterilor. Oficialii Rapidului au anuntat redeschiderea cu aceasta ocazie a peluzei dinspre Teatrul Giulesti.



Valerii Moraru anunta iesirea echipei Rapid din insolventa