Rapid

Rapid se muta in Stefan cel Mare!

Desi pare desprinsa dintr-un scenariu SF, stirea este una cat se poate de reala.

Echipa Rapid a ajuns la un acord cu oficialii lui Dinamo pentru a-si disputa meciurile considerate “pe teren propriu” in Stefan cel Mare, anunta Gazeta Sporturilor.

Starea precara a gazonului din Regie, acolo unde Rapid si-a disputat pana acum meciurile de acasa, i-a obligat pe conducatorii giulesteni sa caute alta varianta.

In afara de Arena Nationala singurul stadion din Bucuresti care poate gazdui meciuri la un nivel decent este cel din Stefan cel Mare.

"Le multumim cainilor pentru disponibilitate. Am vrut să evoluăm la Voluntari, dar nu am găsit înţelegere, iar arenele Berceni, Tunari şi Clinceni nu se încadrează în ceea ce solicită FRF", a declarat Daniel Pancu la Digi Sport.

Nu va fi prima oara cand Rapid joaca in calitate de gazda pe stadionul lui Dinamo. S-a mai intamplat la barajul pentru Liga 1 contra celor de la Concordia Chiajna in 2013.

Desi a castigat acel meci, cu 2-1, Rapid a retrogradat din ratiuni financiare intrand in faliment.

Primul meci al celor de la Rapid in Stefan cel Mare este programat, duminica, de la 12:30, contra celor de la Gloria Buzau, a doua clasata in Liga 2.



Rapid se muta in Stefan cel Mare!