Rapid

Rapid ramana fara un om important din conducere

Sursă foto: https://www.facebook.com/ov.n.burca/

Ratarea promovarii in Liga 1 produce in continuare efecte in tabara giulestenilor.

Antrenorul Dan Alexa a fost primul om de sacrificiu, dupa care a urmat directorul general Ovidiu Burca.

Omul care a fost alaturi de proiectul Academia Rapid a facut singur un pas in spate, motivandu-si decizia printr-un mesaj pe facebook.

“Simt că e momentul să fac un pas în spate. Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului.

“Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga”, a scris Burca.

Acesta spusese cu o zi in urma la Prosport Live ca Rapid n-a avut in realitate niciun moment ca obiectiv promovarea in Liga 1 si ca a vorbit cu fostul tehnician Daniel Pancu sa nu mai puna presiune pe echipa prin declaratiile despre accederea in primul esalon.

In locul lui Burca este vehiculat numele lui Daniel Niculae, cel care s-a despartit de proiectul noului Rapid in urma cu doi ani dupa neintelegeri aparute in relatia cu antrenorul de atunci Daniel Pancu si cu Ovidiu Burca.



Rapid ramana fara un om important din conducere