Rapid

Rapid - Petrolul n-are loc pe Arena Nationala!

Derby-ul Ligii 2 dintre Rapid si Petrolul nu se va disputa pe Arena Nationala in pofida demersurilor intreprinse de clubul giulestean.

”FC Rapid Bucureşti a purtat mai multe rânduri de discuţii cu reprezentanţii Primăriei Capitalei pentru a susţine partida din campionat cu Petrolul Ploieşti pe Arena Naţională. Menţionăm că în urma acestor discuţii nu am întâmpinat un refuz din partea Primăriei, oficialităţile dorind să sprijine demersul nostru.

”Din păcate, calendarul competiţional este deja setat, iar în ordinea competiţiilor are întâietate echipa naţională, urmând apoi alte meciuri internaţionale, partidele din Liga 1 şi abia după aceea întâlnirile din Liga 2.

”Rapid - Petrolul este programat pe 16 octombrie 2019, la o zi după România - Norvegia, și cu trei zile înainte de Dinamo - Gaz Metan Mediaș, astfel că partida din etapa a XII-a a ligii secunde se va disputa pe stadionul ce ne-a fost casă în ultimul an, arena din Regie”, se arata intr-un comunicat al giulestenilor.Rapid - Petrolul n-are loc pe Arena Nationala!