Rapid

Rapid l-a prezentat pe Matan

Sursă foto: https://www.fcrapid.ro/

Mijlocasul Alexandru Matan este noul jucator al giulestenilor, adus sub forma de imprumut de la Columbus Crew, echipa care evolueaza in cunoscuta Major League Soccer.

In varta de 22 de ani, Matan a fost imprumutat de Rapid pana la finalul actualului sezon, cu posibilitate de transfer in vara lui 2023.

Matan are in palmares un titlu de campion al Romaniei cu Viitorul, o Cupa a Romaniei si o Supercupa, de asemenea cu echipa lui Gheorghe Hagi.
"
"Sunt foarte bucuros sa ajung la Rapid, este o oportunitate foarte importanta pentru mine. Rapid este una dintre cele mai iubite echipe din Romania, daca nu cea mai iubita, si abia astept sa joc si sa cunosc acesti fani minunati.

"Nu am avut o situatie foarte buna de cand a inceput campionatul, dar am vorbit cu Mister, m-a convins si cui nu i-ar placea sa fie antrenat de Adi Mutu?

"Am fost sambata pe Giulesti si mi s-a facut pielea de gaina, au niste cantece… Fanii nu se repeta timp de 90 de minute, n-am mai intalnit asa ceva. Sper sa ne sustina pe tot parcursul sezonului si sa ii facem fericiti”, a spus Alex Matan pentru fcrapid.ro.

Mijlocasul nascut la Galati a imbracat tricoul nationalei Romaniei U17, U19, U21, iar in vara anului trecut a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cu nationala U21 a jucat la Campionatul European (2019), acolo unde a bifat toate meciurile din grupa.



Rapid l-a prezentat pe Matan