Rapid

Rapid invinsa de ultima clasata. Suporterii cer demisia lui Daniel Pancu

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Rapidul sta pe un butoi cu pulbere dupa infrangerea suferita, duminica, in deplasare contra ultimei clasate Sportul Snagov, scor 2-3.

Meci la finalul caruia suporterii giulesteni au scandat demisia antrenorului Daniel Pancu, un idol al tribunelor ca jucator si nu numai.

Golurile celor de la Sportul Snagov, ultima clasata in Liga 2 dupa 14 etape, au fost marcate de Postoarca (19) si Rosu (43, 80).

Pentru Rapid a reusit o dubla argentinianul Roskopf (48, 90+5). Giulestenii au mai avut un gol anulat in minutul 45 pentru un offside in care a fost semnalizat Labeau.

Rapid ramane pe locul cinci, cu 21 de puncte, in conditiile in care liderul CS Mioveni a ajuns la 30.

Reactia lui Pancu

Antrenorul Daniel Pancu a reactionat dupa meci la scandarile ostile venite din partea tribunei rapidiste.

"Nu este o surpriza scorul la modul cum ne-am comportat in ultimele etape. Am facut greseli inexplicabile. Sunt lucruri pe care nu pot sa le controlez. Daca as simti ca eu sunt principalul vinovat, as pleca, as ridica mana. Nu e cazul. Chiar nu ma simt vinovat de situatia creata", a declarat Daniel Pancu.

Acesta spune ca jucatorii adusi in timpul sezonului inca nu au reusit sa se omogenizeze si ca este nevoie de timp pentru a crea o echipa in spiritul Rapidului, una pe care el reusise sa o formeze la inceputul sezonului.



Rapid invinsa de ultima clasata. Suporterii cer demisia lui Daniel Pancu