Rapid

Rapid buna de plata pentru erorile trecutului. Patronul Angelescu: "Suntem singuri impotriva tuturor"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Actuala societate care detine echipa Fotbal Club Rapid s-a trezit ca are de platit o suma uriasa pentru un jucator care a apartinut fostei societati care a intrat in faliment.

FIFA i-a dat castig de cauza brazilianului Julio Cesar, acesta avand de incasat din Giulesti suma de 600.000 de euro.

La aceasta decizie a reactionat patronul Victor Angelescu, omul care a readus Rapidul in prima liga cu o noua societate.

“Decizia sosita de la FIFA este una cel putin bizara si o percepem ca pe o mare nedreptate. Este total anormal ca un club care a achizitionat marca RAPID, pentru o suma foarte mare, legal, in urma unei licitatii publice si care apoi a luat-o de la inceput din Liga a IV-a, sa fie obligat sa plateasca datoriile unei alte societati aflate in faliment.

"Noi nu avem nici un fel de legatura cu actionaratul vechiului club si cu ceea ce au facut cei care conduceau acolo. Nu ni se pare normal ca noi, care tinem un drum drept si corect cu baze sanatoase, sa platim pentru niste jucatori adusi candva cu niste salarii enorme. Adica noi sa platim pentru cei care au adus falimentul! Este anormal.

"Nu stim nici cum este posibil din punct de vedere fiscal si nici daca statul va permite ca noi sa platim datoriile altei societati.

"Ne vom lupta pana la capat, iar daca dreptatea nu se va inclina de partea noastra vom respecta decizia finala, desi sfideaza atat legile tarii, cat si logica. Oricum, inca o data se demonstreaza ca suntem singuri impotriva tuturor!”, a declarat Angelescu.



Rapid buna de plata pentru erorile trecutului. Patronul Angelescu: "Suntem singuri impotriva tuturor"