Rapid

Rapid aproape sa piarda locul din Liga 1. Cererea de suspendare a falimentului se judeca luni

Revenit in Liga 1 pe cale sportiva, clubul Rapid este pe cale de a pierde dreptul de participare in primul esalon dupa ce Curtea de Apel a respins, joi, cererea de judecare in regim de urgenta a suspendarii sentintei care a decis falimentul clubului la data de 13 iunie.

UPDATE: Rapid a mai primit o sansa si cererea de suspendare a falimentului se va judeca in cele din urma luni, 11 iulie.

"Decizia privind suspendarea falimentului Rapidului s-a amanat pentru data de 11 iulie, cu o zi inainte de deadline-ul LPF-ului, astfel ca mai avem patru zile in care putem spera la un raspuns favorabil.", a anuntat Rapid pe Facebook.


Dosarul va fi judecat la termenul stabilit initial, adica 20 iulie, insa Liga Profesionista de Fotbal a impus data de 12 iulie ca termen limita pentru stabilirea tintarului pentru noul sezon.
 
In acesta conditii, ca solutie de rezerva in locul celor de la Rapid in prima liga va fi primita ACS Poli Timisoara.
 
Cu toate acestea, giulestenii spera intr-o noua judecare a dosarului pe data de 11 iulie, adica la limita cu inscrierea in noul sezon competitional din Liga 1.Rapid aproape sa piarda locul din Liga 1. Cererea de suspendare a falimentului se judeca luni