Rapid

Rapid a transferat un belgian care a facut junioratul la Inter Milano

Sursă foto: https://twitter.com/RoFtbl/

In ultima zi a perioadei de transferuri in Europa echipa Rapid Bucuresti a obtinut semnatura belgianul Xian Emmers.

In varsta de 23 de ani, Emmers a semnat un contract pentru urmatoarele doua sezoane cu Rapid, avand optiune de prelungire pentru inca un an.

"„"Sunt foarte fericit si entuziasmat sa semnez cu Rapid. Am asteptat mult timp, asa ca sunt nerabdator sa cunosc suporterii. Am auzit multe despre ei, ca sunt minunati. Abia astept sa simt atmosfera.

"Am fost prezent la meciul cu FCSB si am fost impresionat. Eu vin din liga secunda din Olanda si e foarte diferit, asa ca sunt foarte entuziasmat sa cunosc suporterii.

"Stiu ca Rapid a renascut si ca acum isi recladeste parcursul in fotbal. Este similar cu punctul in care se afla cariera mea in momentul de fata. Este o potrivire minunata”, a spus Xian pentru fcrapid.ro

Profilul jucatorului

Nascut in Elvetia, la Lugano, Emmers a inceput fotbalul la Genk, iar din 2015 si-a continuat junioratul la Inter Milano.

Alaturi de puternica formatie italiana, belgianul a castigat un campionat Primavera, o Supercupa Primavera, dar si Viarregio Cup, una dintre cele mai prestigioase competitii de juniori.

De asemenea, a fost titular de drept in sezonul 2017/18 de Youth League, atunci cand a inscris de doua ori pentru Internazionale, contra lui Manchester City si Spartak Moscova.



Rapid a transferat un belgian care a facut junioratul la Inter Milano