Rapid

Primul transfer la Rapid in 2021

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Echipa Rapid Bucuresti a oficializat, luni, primul transfer al noului an.

Giulestenii au anuntat transferul lui Bogdan Barbu, un jucator despre care spun ca este "un obisnuit al tribunelor giulestene".

În vârstă de 28 de ani, noul mijlocaș al Rapidului a semnat pe o durată de un an și jumătate, urmând a se alătura echipei odată cu reunirea de pe 11 ianuarie, anunta fcrapid.ro

Născut în București, Bogdan și-a făcut junioratul la Sportul Studențesc, debutând pentru echipa mare a „studenților” în 2012, după care a mai evoluat pentru Fortuna Câmpina, FC Voluntari, Viitorul Domnești, Academica Clinceni, iar în prima parte a actualului sezon a jucat la Cluj, pentru Universitatea.

Pentru Academica Clinceni a jucat în 82 de meciuri, înscriind 22 de goluri, iar pentru „U” a bifat 9 partide, în sezonul 2020/2021.

"Prima dată când am venit pe Giulești cred că aveam doi ani și m-a dus tata în cărucior la Tribuna a II-a, iar de atunci o perioadă lungă am tot mers în galerie.

"Acum sper să revină suporterii la meciuri cât mai repede, să fie alături de noi și să facem treabă bună, iar la finalul sezonului să ne bucurăm împreună”, a spus Bogdan Barbu la semnarea contractului cu Rapid.

In zilele urmatoare sunt anuntate noi transferuri la formatia giulesteana.Primul transfer la Rapid in 2021