Rapid

Oaidă a semnat cu Rapid după ce n-a prins niciun minut cu FCSB în playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Mijlocașul Răzvan Oaidă este noul jucător al echipei Rapid București, după ce i-a fost reziliat contractul de către FCSB.

Oaidă a semnat un contract cu Rapid pentru următoarele două sezoane, până pe 30 iunie 2025.

”Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoţie specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giuleşti.

”Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat, am primit foarte bine această ofertă. Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba. M-a încercat un sentiment aparte în momentul în care m-am decis să merg la o rivală a fostei echipe. Cunosc acest club, ştiu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

”Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% şi, cu siguranţă, voi face acelaşi lucru şi în Giuleşti. Am dorinţa de a reuşi să bucur suporterii şi să obţinem rezultate.

”Îmi aduc aminte şi acum primul meci pe care l-am jucat împotriva Rapidului pe Giuleşti. A fost o atmosferă incredibilă, incendiară. Pot să spun, cu toată sinceritatea, că a fost de două ori mai dificil să jucăm aici decât pe Arena Naţională sau pe un alt stadion.

”Faptul că Adrian Mutu este antrenorul echipei m-a influenţat foarte tare. A fost antrenorul meu şi la naţionala de tineret. A fost un fotbalist excepţional, este un antrenor la fel de bun şi asta m-a ajutat să iau această decizie şi să fac pasul acesta.

”Mă bucur să fiu aici. Sper ca suporterii să mă accepte şi să ne susţină necondiţionat. Vom face tot ceea ce ţine de noi să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Oaidă pentru fcrapid.ro

Oaidă, 25 de ani, a jucat 22 de meciuri pentru FCSB în sezonul regular, oferind o pasă de gol.

Acesta n-a prins nici măcar un minut în playoff.



Oaidă a semnat cu Rapid după ce n-a prins niciun minut cu FCSB în playoff