Rapid

Mutu prefateaza derby-ul cu FCSB: "Suntem intr-o forma buna"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Rapid o va intalni pe FCSB, duminica seara, de la 21:00, intr-un meci din etapa a 17-a in Liga 1. Despre duelul programat pe Arena Nationala a vorbit Adrian Mutu, antrenorul giulestenilor, intr-o conferinta de presa.

”Este un derby impotriva unei echipe care oricand poate sa joace la cel mai inalt nivel si poate castiga. Noi vrem sa avem o strategie prin care sa castigam acest meci.

"Spectacolul inseamna sa castigi. Vrem sa trecem cu bine peste acest derby si vom vedea, pentru ca sunt trei meciuri cu adversari puternici in aceasta saptamana si vor fi si schimbari de jucatori.

"Campionatul este lung, FCSB are timp sa revina, celalte echipe nu stau nici ele pe loc, lupta e crancena. Jucatorii mei trebuie sa stie ca au o responsabilitate mare, este  un meci special si pentru suporteri, trebuie sa facem totul pentru victorie.

"Suntem intr-o forma buna. Va fi spectacol si intre cele doua galerii. Sunt toate premizele ca va fi un meci spectaculos", a declarat Adrian Mutu.

Despre meciul FCSB - Rapid a vorbit si capitanul giulestenilor, Cristi Sapunaru.

"Este un derby si trebuie sa-l tratam ca atare. Nu conteaza avantajul in clasament. Obiectivul nostru este play-off-ul, acum vom vedea ce se va intampla. Ma intereseaza mai putin spectacolul, ma intereseaza sa castigam puncte", a spus Sapunaru.



Mutu prefateaza derby-ul cu FCSB: "Suntem intr-o forma buna"