Rapid

Mutu, ingrijorat inaintea duelului cu U Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, si-a exprimat ingrijorarea cu privire la partida pe care giulestenii o vor disputa, vineri seara, pe Cluj Arena.

U Cluj si Rapid se vor duela, vineri seara, de la ora 20:00, intr-un meci din etapa a 23-a in Liga 1.

Adrian Mutu este ingrijorat cu privire la starea gazonului, Cluj Arena fiind unul dintre stadioanele cu probleme din acest punct de vedere.

“Ne asteapta un meci impotriva unei echipe care are nevoie de puncte. Ne asteapta si un teren foarte greu. Va fi o seara extrem de complicata pentru noi. Trebuie sa fim gata de munca, gata de lupta si sa jucam asa cum trebuie pentru a obtine victoria.

Cu siguranta spectacolul va avea de suferit. Sper sa nu ploua sau sa nu ninga vineri. Ne dorim continuitate in victorii, ceea ce ne-ar mentine in primele patru. Ne ingrijoreaza doar conditiile. Frica de adversar nu am”, a declarat Mutu intr-o conferinta de presa.

Rapid ocupa locul patru in clasament, la mare lupta cu FCSB pentru pozitia a treia, dar nici Farul nu este departe pe locul secund.

U Cluj a inceput anul cu victorie pe teren propriu (2-1 cu Voluntari) si se vede cu ochiul liber mana lui Ioan Ovidiu Sabau in ceea ce priveste exprimarea echipei.



Mutu, ingrijorat inaintea duelului cu U Cluj