Rapid

Mutare surpriza in Liga 1. Rapid a adus un atacant de la CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Mario Dugandzic este noul jucator al echipei Rapid, formatie impotriva careia a jucat 73 de minute in prima etapa a noului sezon.

In varsta de 28 de ani, atacantul croat a semnat un contract valabil pentru urmatorii doi ani cu Rapid.

"Stiu ca Rapid este cel mai mare club din istoria Romaniei. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis sa vin pentru a avea mai multe oportunitati sa joc, sa fac lucruri marete cu Rapid, sa ajungem in play-off. Avem obiective bune pentru urmatorii 2-3 ani si sper ca totul va merge bine”, a declarat Marko la sosirea in Giulesti.

In cariera, pe langa formatia clujeana, croatul a mai evoluat pentru Osijek (Croatia), Ternana (Italia), Matera (Italia), FC Botosani si Sochi (Rusia).

Marko este international croat de juniori si tineret, acesta bifand prezente la nationalele U21 (1/0), U19 (10/6), U18 (6/6) si U16 (2/0) ale Croatiei.

Dugandžić este cea de-a saptea achizitie a Rapidului din aceasta vara, dupa Paul Iacob (Chindia), Florin Stefan (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul Constanta), Codrut Sandu (CSA Steaua) si Damien Dussaut (liber).



Mutare surpriza in Liga 1. Rapid a adus un atacant de la CFR Cluj