Rapid

Mijlocas francez transferat de Rapid. E noul Valderrama dupa frizura

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Jayson Papeau, 26 de ani, este noul jucator al formatiei Rapid Bucuresti, au anuntat giulestenii.

Ultima oara legitimat la Warta Poznan in Polonia, Papeau a semnat un contract valabil pentru doua sezoane cu Rapid.

Acesta ar putea debuta chiar la derby-ul cu FCSB de duminica seara (21:30).

"Cunosc antrenorul echipei pentru ca este un jucator istoric. Cunosc si clubul pentru ca, la fel, este unul cu multa istorie in spate si ma pasioneaza fotbalul, deci il stiam deja, desi nu i-am urmarit parcursul. Si mai stiu ca vom termina in primele sase echipe sezonul acesta. Am primit cateva clipuri video cu galerie si pot spune ca suporterii te fac sa vrei sa joci si sa castigi”, a declarat francezul, la semnarea contractului.

Jayson a venit din prima liga poloneza, unde a jucat in 26 de partide ale sezonului trecut, evoluand si in etapa de debut a acestei stagiuni, in urma cu o saptamana, in partida Rakow – Warta (1-0).

Jucator de piciorul drept, francezul joaca de obicei in banda stanga, insa poate evolua si in spatele varfului, dar si pe partea dreapta, calitatile sale principale fiind tehnica si forta, fiind si un foarte bun pasator.

Papeau este cel de-al optulea transfer al verii, dupa Paul Iacob, Florin Stefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu, Codrut Sandu, Damien Dussaut si Marko Dugandžić.



Mijlocas francez transferat de Rapid. E noul Valderrama dupa frizura