Rapid

Lovitura pentru Academia Rapid in lupta cu CSA Steaua

Sursă foto: facebook.com/AcademiaRapidBucuresti

Echipa care se revendica drept continuatoarea defunctei FC Rapid, intrata in faliment in urma cu un an si jumatate, a primit o grea lovitura in lupta pentru promovarea in Liga a 3-a.

Giulestenii au pierdut la masa verde meciul castigat pe teren, cu 3-1, in fata celor de la AS Tricolor, dupa ce au folosit un jucator legitimat la momentul respectiv la un alt club din strainatate.

Vedeti mai jos decizia Comisieie de Disciplina a Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti:

"În baza Art. 86 alin. 8.1 RD, rap. la Art. 23 alin. 1 lit. b) şi c), rap. la Art. 24 A alin. 1. lit. b) din RSTJF, se sancţionează jucătorul Muscalu Valentin Cristian cu suspendare 12 etape şi penalitate sportivă 1500 lei.

"În baza Art. 86 alin. 10.5, sancţionează AS Academia Rapid cu pierderea jocului din Liga 4, Et. 5, prin forfait. Omologhează rezultatul jocului AS Academia Rapid – AS Tricolor din Et. 5, Liga 4, cu scorul de 3-0 în favoarea echipei AS Tricolor. Se sancţionează AS Academia Rapid cu 1500 lei."

Academia Rapid si CSA Steaua terminasera turul la egalitate de puncte, fiind despartite doar de golaverajul superior ros-albastrilor. Meciul direct s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

In acesta conditii, dupa pierderea meciului cu AS Tricolor la masa verde, CSA Steaua ramane singura in fruntea clasamentului la trei puncte distanta de Academia Rapid.

Returul din Liga a 4-a pe Bucuresti va incepe in 2 martie 2018.



Lovitura pentru Academia Rapid in lupta cu CSA Steaua