Rapid

Lichidatorul judiciar al Rapidului face lumina in cazul giulestenilor

Aurel Brihac, lichidatorul judiciar al clubului Rapid, a vorbit marti seara despre legea insolventei si posibilitatea ramanerii giulestenilor in Liga 1.

"Dupa Legea 85 din 2006 Rapid nu mai poate functiona. Cazul nu ar fi trebuit sa mai fie nicaieri, iar LPF trebuia sa reglementeze acest lucru. Nu cunosc cum Valerii Moraru poate inregistra jucatori. Singurul care poate face acest lucru este lichidatorul judiciar Brihac Aurel. Legea Insolventei nu spune ca activitatea sportiva nu este alta decat cea din constructii sau agricultura. Legea Insolventei este aceeasi pentru toate domeniile de activitate", a declarat Brihac la Digi Sport.

"Dansii ca si creditori au tot formulat cereri ca aduc bani, dar banii nu au mai venit. Anul trecut ANAF a formulat prima cerere de faliment pentru 7 milioane de lei. Pentru acest lucru s-a ajuns la niste discutii in urma carora Azuga Waters a depus niste documente catre fostii administratori pentru plata jucatorilor si plata datoriilor catre stat. Eu nu am delegat pe nimeni, ci doar le-am facut un raspuns la doua adrese. Am specificat ca eu sunt lichidator judiciar si ca dansii au un Comitet, iar o persoana delegata din Comitet putea face toate diligentele catre lichidatorul judiciar", a mai declarat Brihac.

In prezent datoria clubului Rapid, asa cum a afirmat Brihac, este de 20 de milioane de lei, unde suma cea mai importanta o are ANAF.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 26 29 59
2 FCSB 26 34 55
3 Craiova 26 15 51
4 Viitorul 26 13 44
5 Astra 26 11 44
6 Poli Iasi 26 3 39
Lichidatorul judiciar al Rapidului face lumina in cazul giulestenilor