Rapid

Jucatorii de la Rapid arata cu degetul spre conducere: "Am fost mintiti"

Cei mai afectati de situatia de la Rapid, club aflat foarte aproape de faliment, sunt jucatorii. Acestia au sperat pana in ultima clipa ca vor evolua in Liga 1, loc pe care l-au obtinut dupa un sezon de munca in al doilea esalon.

“Am fost chemati de acasa acum trei zile ca vom juca in Liga 1. Am trait cu speranta in ultima luna, dar am fost mintiti tot timpul ca va fi bine. Am refuzat alte oferte pentru a ramane la Rapid. Patronul ne minte de o luna ca va rezolva situatia”, a spus Raul Costin la Dolce Sport.
 
Un alt jucator giulestean si-a luat adio de la Rapid si este pesimist cand vine vorba de salvarea clubului giulestean de la faliment.
 
“E clar ca Rapid dispare, ca va ramane in falimnet. Nici banii nu-i vom recupera, dar cel mai trist e ca dispare acest club. Cei care sunt vinovati sa raspunda in fata legii”, a comentat si Virgil Draghia, jucator curtat de CS Universitatea Craiova.
 
LPF va anuntat oficial joi situatia Rapidului, club care cel mai probabil nu va fi acceptat la startul noului sezon de Liga 1 si va fi inlocuit cu ACS Poli Timisoara.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 21 24 49
2 FCSB 21 29 44
3 Craiova 21 12 40
4 Botosani 21 4 35
5 Viitorul 21 12 34
6 Astra 21 9 34
Jucatorii de la Rapid arata cu degetul spre conducere: "Am fost mintiti"