Rapid

Instanta a decis: un singur Rapid!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

FC Rapid 1223 a primit o decizie favorabila in cele doua procese judecate la Curtea de Apel Bucuresti pe subiectul dreptului exclusiv de folosinta a marcii si siglei.

FC Rapid 1923, clubul care activeaza in Liga 1, a obtinut in instanta dreptul de folosinta pentru marcile UFC Rapid si Giulestina, drept pe care AFC Rapid le contestase.

Chiar si asa, decizia nu este una definitiva si poate fi atacata in 30 de zile la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

“Vom merge mai departe in instanta pentru ca acest club din prima liga sa nu se mai poata numi Rapid”, ameninta Horia Manoliu, presedintele AFC Rapid.

Pe marginea victoriei din instanta a oferit mai multe comentarii Victor Angelescu, unul dintre finantatorii FC Rapid 1923.

“Ma bucura nespus victoria de astazi si faptul ca in sfarsit s-a facut dreptate.

"Instanta a aratat clar cine este Rapidul, desi intr-o lume normala nici nu trebuia sa avem aceasta potentiala problema.

"Conducerea Rapidului transmite, astfel, un mesaj clar catre toti santajistii, care mai pana acum ceva timp cereau sume mici pentru a evita potentiale conflicte inventate si care, dupa succesele Rapidului din ultimul timp, au ajuns sa ceara milioane de euro si procente in club fara a avea nici dreptul si nici macar posibilitatea materiala de a ajuta cu adevarat Rapidul (tinand cont ca administreaza firme de bloc).

"Din pacate, nu este un caz singular, sunt si alti santajisti care incearca sa profite de acest succes si de faptul ca Rapidului ii merge bine. Sunt diversi care inventeaza ca au facut lucruri si ca au adus jucatori pe care, de fapt, nici nu ii cunosteau prea bine.

"Acestia mint si incearca sa induca in eroare opinia publica prin declaratii false, ascunzandu-se in spatele “mastii” de rapidist. Ei, de fapt, nu incearca decat sa profite de pe urma acestui club atat de iubit si apreciat.

"Mesajul conducerii pentru toti acesti parveniti a fost si va fi unul foarte simplu: santajele nu functioneaza, suntem aici sa ne facem treaba si impreuna cu cei mai frumosi fani sa protejam cel mai iubit club din tara.

"Singuri impotriva tuturor!”, se arata in comunicatul lui Angelescu.



Instanta a decis: un singur Rapid!