Rapid

Cristi Pustai reconfirmat la Rapid

Joi a fost o zi agitata in Giulesti si s-a vorbit chiar de posibilitatea inlocuirii din functie a antrenorului Cristi Pustai, insa in cele din urma tehnicianul a fost reconfirmat in functie de patronul Valerii Moraru.

Infrangerea suferita de Rapid pe teren propriu, miercuri seara, cu ASA Tg.Mures, scor 1-2, a agitat apele la Rapid, insa Moraru a tinut sa linisteasca spiritele.

"Nu a fost o sedinta, a fost mai mult o discutie, o analiza a meciului de aseara. Nu s-a discutat inlocuirea antrenorului, asa cum s-a auzit. Intr-adevar au fost doua infrangeri consecutive, dar noi avem contract cu domnul Pustai pana in vara, iar domnul Pustai ramane antrenor. Nu s-a pus problema inlocuirii, pentru ca vreau sa respectam contractul, nu vreau sa schimbam nimic, pentru ca avem un antrenor bun", a spus Moraru.

Mai multi dintre jucatorii reprezentativi si-au manifestat dorinta pentru instituirea unui soc grabnic la echipa, iar cel mai la indemana astfel de soc este al demiterii antrenorului.

Pustai a preluat Rapidul pe 8 ianuarie si are contract doar pana la finalul actualului sezon.Cristi Pustai reconfirmat la Rapid