Rapid

FCSB, invinsa de Rapid in fata celui mai plin stadion din Romania

De mult timp nu s-a mai jucat un meci de Liga 1 cu casa inchisa. S-a intamplat la derbyul etapei Rapid - FCSB, castigat de „visinii” cu 2-0, duminica seara, in etapa a doua a noului sezon de campionat.

A fost al 115-lea meci dintre cele doua echipe, daca nu consideram faptul ca FCSB ar detine palmaresul doar din 2003.

Au marcat pentru gazde Dugandzic si Sapunaru, in fata a aproape 14.000 de spectatori dintre care peste 5.000 detin abonamente!

La capatul partidei, Gigi Becali a anuntat ca „incepe operatiunea de retragere” a sa, FCSB fiind in fapt falimentul sau personal legat de perpetua ingerinta in aspecte de antrenorat si management.

Cei de la FCSB considera ca „trebuie sa le ceara scuze suporterilor”. Intrebarea este care suporteri, pentru ca la meciurile sale vin doar cateva mii de oameni, in timp ce Rapidul umple stadioane.

Autorul primului gol, Dugandzic a reusit sa inscrie la nici trei zile dupa ce a semnat la Rapid. Tot el a trimis pasa de gol pentru Sapunaru.

Dupa acest meci, Rapid a urcat in zona de playoff, cu trei puncte, intr-un clasament condus de Farul si FC Arges cu cate 6 puncte fiecare. FCSB se afla pe locul 12, cu un singur punct.



FCSB, invinsa de Rapid in fata celui mai plin stadion din Romania