Rapid

Daniel Niculae, instalat presedinte la Rapid. Care este obiectivul pe termen scurt

Sursă foto: captura rapid tv

Fostul atacant Daniel Niculae a revenit la Rapid in postul de presedinte al clubului.

Acesta a fost prezentat, sambata, in prezenta patronului Victor Angelescu.

"De plecat nu pot spune ca am plecat. Am redevenit suporterul acestei echipe. Acum am revenit intr-o functie administrativa si vrem sa ducem echipa in prima liga. Obiectivul pe termen scurt este promovarea, iar apoi sa urcam catre primele locuri. Vom avea nevoie de timp, de rabdare. Sunt foarte multe echipe bune, de traditie in Liga 2 care n-au reusit sa promoveze nici anul acesta. Va fi o munca titanica. Nu va fi un capat de tara daca nu vom reusi aceasta promovare. Sunt zece meciuri care trebuie tratate ca atare, victorii pe linie si apoi vom promova, dar nu trebuie sa punem presiune pe jucatori.

"Mi-as fi dorit ca aceasta conferinta sa o facem pe stadionul cel nou, dar din cauza conditiilor tehnice nu s-a putut.

"Se stie de ce am plecat. Inseamna ca s-au schimbat lucrurile, ca persoanele alaturi de care n-am putut lucra au plecat sau vor pleca saptamana viitoare.

"O garantie a promovarii? As ramane pana la 100 de ani intr-o functie administrativa la Rapid. Lucrurile vor fi facute pas cu pas, cu munca si foarte multe dragoste.

"Vor mai aparea schimbari, vor mai fi oameni adusi pe parcurs. Trebuie sa-mi fac o echipa pe care sa ma bazez, alaturi de cei care sunt deja in club", a declarat Daniel Niculae.

Patronul Victor Angelescu a vorbit si el despre revenirea lui Daniel Niculae.

"Ma bucur foarte mult ca Daniel se intoarce inapoi. Este cel care m-a introdus si m-a facut sa vin si sa investesc la Rapid. Din diferite motive abia acum am ajuns sa lucram impreuna. Sper sa ducem Rapidul acolo unde ii este locul.

"Avem o noua etapa cu acest playoff si sunt convins ca impreuna vom duce din nou Rapidul in Liga 1 si nu numai", a spus Angelescu.

Daniel Niculae pleca de la Rapid in 2018 din cauza unor neintelegeri cu oficialii clubului, dupa ce contribuise la proiectul Academia Rapid si la promovarea echipei in al treilea esalon.

Dupa plecarea de la Rapid, Niculae declarase ca nu poate lucra alaturi de anumite persoane.

Rapid joaca in prima etapa din playoff in deplasare cu Csikszereda Miercurea-Ciuc.

Giulestenii au obtinut calificarea in playoff in ultima runda a sezonului regular, dupa 4-2 in deplasare cu Metaloglobus.



Daniel Niculae, instalat presedinte la Rapid. Care este obiectivul pe termen scurt