Rapid

"Daca Peseiro era un antrenor valoros, nu venea la Rapid"

Fostul fotbalist al Rapidului, Danut Lupu, se indoieste de valoarea antrenorului portughez Jose Peseiro si de valoarea fotbalistilor adusi de acesta in Giulesti.
"Rapidul, de cinci meciuri nu joaca nimic. Daca Peseiro era un antrenor valoros, nu venea la Rapid. Eu am atentionat de la inceput, cand toti erau entuziasmati de Rapid ca va veni perioada asta. Sa fim seriosi, in Romania nu vin antrenori si fotbalisti de valoare. Jucatorii puternici se duc in campionatele puternice, in Franta in Spania, la noi vin numai fotbalisti mediocri cu ajutorul carora vrem sa facem performanta in Europa. Banii care se dau pe acesti jucatori, s-ar investi mai bine in sectorul de copii si juniori", a spus Lupu la gsptv.

Sub comanda lui Jose Peseiro, Rapid a disputat noua meciuri si a castigat de patru ori, a remizat o data si a pierdut tot de patru ori. Sansa lui Peseiro de a scapa de la demitere este programul usor pe care il au giulestenii, acestia urmand sa intalneasca FC Arges, Pandurii, Gaz Metan Medias, CS Otopeni si Gloria Buzau in urmatoarele etape.

Onlinesport


"Daca Peseiro era un antrenor valoros, nu venea la Rapid"