Rapid

Cristi Pustai surprins inlocuirea cu Bergodi: "Nu pot ramane cu forta"

Cristi Pustai arata ca nu s-a asteptat deloc la indepartarea sa de la Rapid si din discurscul sau lasa de inteles ca a fost total luat prin surprindere de hotararea patronului Valerii Moraru.

“In Romania se practica metoda socurilor, dar nu vedem si rezultatele. Este decizia domnului patron si nu pot sa stau cu forta. Inca nu am semnat rezilierea, dar trebuie sa o semnam, sa ne intelegem”, a declarat Pustai la Dolce Sport.

Acesta a adaugat ca a fost sunat de unii jucatori si ca va trece joi prin cantonamentul echipei pentru a-si lua la revedere de la giulesteni.

Pustai a mai spus ca este dispus sa discute si cu noul antrenor, Cristiano Bergodi, dupa ce acesta si-a manifestat interesul sa se informeze direct de la sursa tehnicianului care a pregatit Rapidul pana acum.

De asemenea, Pustai nu a ezitat sa-si arate mahnirea pentru evolutiile mai putin satisfacatoare ale unor jucatori precum Benson, Meulens si chiar Daniel Niculae, despre care spune ca “nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor” si care “nu au avut evolutii stralucitoare”.



Cristi Pustai surprins inlocuirea cu Bergodi: "Nu pot ramane cu forta"