Rapid

Creste bugetul la Rapid pentru sezonul viitor. Obiectivul clar anuntat de patron

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Victor Angelescu, patronul echipei Rapid Bucuresti, a anuntat ca echipa va avea sezonul viitor un buget pentru primele sase locuri.

Pana atunci giulestenii au o sansa importanta de a prinde un loc in Conference League, fiind practic la patru meciuri distanta de revenirea in cupele europene.

“E important sa castigam cu Craiova, sa fim siguri ca suntem pe locul 7 sau 8. Ne-am dori sa jucam barajul acasa. Mai avem doua meciuri foarte grele si vedem dupa aceea.

Despre primele puncte pierdute cu Mutu pe banca

“Orice serie buna se si termina. N-a fost un meci spectaculos, Chindia se inchide foarte bine. N-am reusit sa marcam, dar e un rezultat echitabil. Suntem bine, facem ceea ce ne-am propus.

“Negocierile sunt foarte avansate cu domnul Sucu. Era oricum parte din proiect pentru tot ce inseamna Academia de Copii si Juniori. Vom anunta mai multe cand am finalizat negocierile.

“Avem o strategie pentru aducerea de jucatori. Obiectivul este playoff-ul si vom aduce anumiti jucatori. Bugetul va fi mai mare decat l-am avut in acest an. Vom avea un buget de primele sase locuri", a declarat Victor Angelescu la Pro Arena.

Despre eventuala despartire de Rares Ilie

“Ar trebui sa fie o oferta senzationala pentru a-l ceda pe Rares Ilie. Nu ne vom opune, daca va fi o oferta foarte mare de la un club. Ar trebui sa fie foarte multi bani", a mai spus patronul echipei Rapid.

Giulestenii ocupa primul loc in playout si in urmatoarea partida primesc vizita celor de la FCU 1948, formatie care s-a salvat matematic de la retrogradare cu doua etape inaintea finalului de sezon.



Creste bugetul la Rapid pentru sezonul viitor. Obiectivul clar anuntat de patron