Rapid

Conditia pusa de Sumudica sa revina la Rapid. Ar vrea sa controleze tot!

Sursă foto: twitter.com/sporx

Marius Sumudica este legat sentimental de Rapid si spune ca ar reveni in Giulesti in viitor daca vor fi indeplinite anumite conditii.

Sumudica la Rapid in viitor ar insemna nu doar implicarea in activitatea tehnica a echipei, ci ar viza si partea administrativ-financiara, dupa cum a declarat antrenorul cu subiect si predicat.

“Asta e o intrebare buna. In cazul in care Rapidul va promova in Liga 1 si in cazul in care va exista sustinere financiara, plus ca eu sa vin cu presedintele pe care il doresc, Rapid e de luat in calcul. Este cam pe acelasi palier cu Turcia.

“In primul rand ii doresc bafta lui Grig sa promoveze. Mi-as dori sa merg la cateva antrenamente sa-i vad. Mi-e dor de tot ceea ce inseamna Rapid.

“Daca va exista sustinere financiara, sa facem o echipa puternica, o echipa pe care eu sa o conduc prin experienta pe care o am si cu oameni in care am incredere, este o optiune

“As putea sa ma implic si din punct de vedere financiar, avand unele relatii si oameni potenti in Turcia pe care as putea sa-i aduc langa echipa”, a declarat Marius Sumudica la Pro x despre perspectiva unei reveniri la Rapid.

Marius Sumudica, 50 ani, a evoluat in doua randuri pentru Rapid ca jucator (1996/99 si 2001/02), pentru ca in sezonul 2010/11 sa antreneze formatia din Grant.



Conditia pusa de Sumudica sa revina la Rapid. Ar vrea sa controleze tot!