Rapid

Blocaj la Rapid: Pustai n-a acceptat rezilierea contractului

Ceea ce parea la un moment dat o simpla formalitate s-a complicat si pare a genera o situatie fara iesire pentru clubul Rapid.

Valerii Moraru l-a anuntat pe Cristi Pustai dupa etapa a 26-a ca este nevoie de un soc la echipa si ca cel sacrificat trebuie sa fie insusi antrenorul.

Pustai a acceptat decizia si a facut un pas inapoi, iar Moraru s-a grabit sa-l aduca din Italia pe Cristiano Bergodi.

Acesta a fost prezentat oficial alaturi de intreaga sa echipa de secunzi, numai ca din ecuatia mai lipsea un singur lucru. Anume semnarea actelor de reziliere a contractului dintre Rapid si Pustai.

Moraru i-a promis lui Pustai sa-i achite salariul integral din lunile ramase din contract, iar tehnicianul a acceptat, dar a plusat si a solicitat si un procent din prima pentru salvarea de la retrogradare, procent echivalent cu punctele aduse de el in acest retur, informeaza Digi Sport.

Si in acest punct povestea se complica, iar Moraru nu a mai fost de acord. Astfel, nici Pustai nu s-a mai grabit sa-si puna semnatura de reziliere a contractului si lucrurile raman in blocaj la Rapid.Blocaj la Rapid: Pustai n-a acceptat rezilierea contractului