Rapid

Bergodi a venit pe bani multi la Rapid

Cristiano Bergodi s-a inhamat la o sarcina extrem de dificila cand a acceptat oferta lui Valerii Moraru de a pregati Rapid pe finalul sezonului.

Dincolo de dorinta revenirii in Giulesti si de incercarea de a salva Rapidul de la retrogradare, Bergodi a fost ademenit cu un salariu de top.
 
Constantin Zotta, omul care a lucrat cu Bergodi in precedentul mandat al acestuia la Rapid, spune ca acesta este un tehnician scump si ca Moraru ar fi facut un efort financiar considerabil pentru a-l aduce in Grant.
 
Potrivit lui Zotta salariul lui Bergodi la Rapid s-ar ridica la 100.000 de euro, suma neconfirmata insa din nicio sursa oficiala.
 
“Stiu ca l-am avut la Rapid si nu este deloc un antrenor ieftin. E greu sa negociezi cu el. Cand am semnat cu el am stat vreo patru zile la Roma, insa e un tip corect. Stie ce vrea, stie ce face si ce cere”, a spus Zotta la Dolce Sport.
 
Bergodi l-a inlocuit pe Cristi Pustai la Rapid si a castigat primul meci pe banca giulestenilor, scor 1-0, acasa cu Concordia Chiajna.
 
In etapa urmatoare Rapidul lui Bergodi are meci la Brasov, chiar echipa de care s-a despartit recent Zotta.



Bergodi a venit pe bani multi la Rapid