Rapid

Academia Rapid egaleaza CSA Steaua dupa trei etape din Liga 4

Sursă foto: facebook.com/municipala.fotbal

Cele doua rivale in lupta pentru promovare in Liga 4 bucuresteana, Academia Rapid si CSA Steaua, merg fara eroare dupa primele trei meciuri disputate pana acum.

In fata a aproximativ 5000 de spectatori, AS Academia Rapid, echipa care este sustinuta financiar de Primaria Sectorului 1, a invins cu 2-0 pe ACS FC Dinamo, formatia lui Nicolae Badea.

Goge (59') si Badita (77') au marcat golurile formatiei din Giulesti. Gazdele au ratat o lovitura de la 11 metri la 0-0 in prima repriz.

Cu o zi in urma CSA Steaua se impusese cu 15-0 pe terenul propriu din Complexul Ghencea in fata celor de la CS Progresul 2005.

CSA Steaua si Academia Rapid se afla la egalitate in fruntea clasamentului, cu 9 puncte fiecare, stelistii avand opt goluri marcate in plus fata de giulesteni. Golaverajul celor de la CSA Steaua este 25-0, in timp ce Academia Rapid are 17-0.

Inedit

Cezar Georgescu, 21 ani, a arbitrat meciul din Giulesti, iar la final acesta a fost onorat sa dea mana cu Daniel Pancu, 40 ani, inca jucator la AS Academia Rapid.

Citeste si: (VIDEO) Atmosfera de mare meci in Giulesti inainte de Rapid - Dinamo din Liga 4



Academia Rapid egaleaza CSA Steaua dupa trei etape din Liga 4