Rapid

A doua victorie in amicale pentru Rapid

Rapid a castigat cu 3-1 meciul amical disputat cu letonii de la Daugava, toate cele trei goluri ale giulestenilor fiind marcate inainte de pauza de Surdu, Deac si Teixeira. Acesta este al doilea succes in amicale al Rapidului dupa meciul castigat cu 2-1 impotriva norvegienilor de la Brann.

Rapidul a inceput in forta si putea deschide tabela inca din minutul 8, cand Ciprian Deac a luat la tinta bara portii letonilor. Pana la urma, scorul a fost deschis in minutul 26, la o centrare excelenta a lui Rui Duarte pentru Romeo Surdu care a reluat imparabil cu capul din careu.

Cel mai bun jucator al giulestenilor in acest meci, Ciprian Deac, a majorat avantajul alb-visiniilor din penalty in minutul 37. Mai intai lovitura de pedeapsa transformata de mijlocasul Rapidului a fost anulata pentru ca Teixeira intrase mai repede in careu, dar pana la urma Deac a inscris pentru 2-0.

Prima repriza, una perfecta pentru Rapid, nu s-a incheiat inainte ca Teixeira sa-si treaca si el numele pe lista marcatorilor cu un sut superb. Repriza secunda nu a fost la fel de animata, iesirile lui Deac si Teixeira facand ca jocul giulestenilor sa-si piarda din consistenta. Daugava a profitat si a redus din diferenta in minutul 60, dupa ce atacantul letonilor a ramas singur in careu cu Dani Coman, stabilindu-se astfel si scorul final, 3-1 pentru Rapid.

Onlinesport: Irina Maxim



A doua victorie in amicale pentru Rapid