FC National

Iacov nu mai vrea presedinte

Presedintele Consililului de Administratie al lui FC National, Constantin Iacov, a declarat vineri, pentru NewsIn, ca la finalul acestui sezon, se va dedica exclusiv afacerilor si va renunta la functia pe care o detine in cadrul clubului.
"La finalul sezonului voi ramane doar actionar la FC National. Cautam un presedinte al CA care sa fie si executiv, iar eu ma dedic numai afacerilor", a declarat, vineri, Constantin Iacov.

Acesta a mai spus ca dupa partida cu Universitatea Craiova, de sambata, va numi un nou antrenor pe banca Nationalului. "Domnul Chihaia este vicepresedinte la National, este directorul Centrului de copii si juniori, are o functie bine definita la noi. Dupa meciul cu Craiova vom pune un nou antrenor", a afirmat Iacov.

Antrenorul lui FC National, Sorin Cartu, a demisionat dupa partida pierduta cu Poli Timisoara, scor 0-2, iar vicepresedintele Romulus Chihaia a asigurat intermatul in aceasta perioada.

Referindu-se la partida cu Universitatea Craiova, Iacov a recunoscut ca este de mult timp suporterul adversarei de sambata. "Sincer, iubesc aceasta echipa. Am tinut si tin cu ea inca din acei ani ai Craiovei Maxima. Ce au facut acei jucatori atunci este incredibil. Bucurestiul a luat tot ce era mai bun, dar craiovenii se opuneau sistemului, e mare lucru! Nu ai cum sa nu iubesti acea formatie. Iar acum, spun ca Mititelu va face treaba. Stie cum sa-si isi motiveze bine jucatorii",a declarat, pentru NewsIn, oficialul bancar.

Presedintele Nationalului nu a uitat "amicii" sai din fotbalul romanesc si a spus ca "va veni o zi in care majoritatea oamenilor care conduc fotbalul romanesc vor merge la Parchet, iar unii dintre ei vor ramane cazati acolo".

Partida Universitatea-FC National, va avea loc, sambata, de la ora 19:00, si va fi televizata de Kanal D.

NewsIn


Iacov nu mai vrea presedinte