FC National

Iacov: ''In Liga I mai exista blaturi''

Presedintele clubului FC National, Constantin Iacov, a afirmat ca blaturile din campionatul romanesc cotinua si ca nu se vor opri pana cand Dumitru Dragomir si Mircea Sandu nu vor fi inlaturati din fruntea Lii, respectiv a Federatiei.

“In Liga I exista blaturi. Chiar Sorin Cartu a recunoscut asta”, a declarat Iacov, care l-a acuzat ca «tranteste» meciuri si pe finantatorul Vasluiului Adrian Porumboiu. Replica acestuia nu s-a lasata prea mult timp asteptata : “Iacov asta e un dement”.

Contantin Iacov crede ca echipa pe care o patroneaza nu mai este dorita in prima divizie fiindca nu mai face blaturi ca pana acum. “Pe FC National nu o mai doreste nimeni in Liga I fiindca are un conducator ca mine care nu mai accepta blaturile. FC National nu mai face deloc blaturi, chiar daca inainte facea foarte multe”, a precizat Iacov, cu referire la perioada cand clubul bancar era condus de Gino Iorgulescu.

"Vom retrograda o vom lua e la capat si vom reveni. Dar in aceasta perioda, nu stiu cat de lunga va fi, dar sper ca Dumitru Dragomir va fi cercetat penal pentru toate actele penale comise", a conchis Iacov.



Iacov: ''In Liga I mai exista blaturi''