FC National

Iacov: ''Greseala pentru aceasta retrogradare imi apartine in exclusivitate''

Presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, a declarat, dupa meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 0-1, ca greseala pentru faptul ca echipa bancara va retrograda ii apartine in exclusivitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Felicit Craiova pentru aceasta victorie. Noi trebuie sa incepem reconstructia acestei echipe, fosta National viitoarea Progresul. Greseala pentru aceasta retrogradare imi apartine in exclusivitate pentru ca am gresit la inceputul sezonului cand am pus antrenori fara sa cunoasca prea multa meserie. In acest moment multi antrenori cu nume, fosti jucatori valorosi, ne dau tarcoale pentru a-i numi in aceasta functie Inseamna ca Progresul este un brand", a spus Iacov.

Antrenorul secund si portarul formatiei bucurestene, Eugen Nae, considera ca ar fi fost mai echitabil un rezultat de egalitate: "Cred ca era mai echitabil un 1-1. Nici Craiova nu a avut prea multe ocazii, insa asta este. Ne-am afundat si mai rau".

FC National ocupa locul 17, penultimul, in clasament, cu 18 puncte, insa ultima clasata, Jiul Petrosani, care are un punct mai putin, va juca duminica in etapa a XXIX-a.

Mediafax
 



Iacov: ''Greseala pentru aceasta retrogradare imi apartine in exclusivitate''