FC National

Iacov: ''Fotbalul este nedrept''

Preºedintele lui FC Naþional, Constantin Iacov, a declarat sambata, dupa partida pierduta de bancari in faþa celor de la CFR Cluj (0-1), ca echipa sa a jucat bine ºi ca nu intotdeauna la fotbal caºtiga cel mai bun.

"S-a vazut inca o data ca fotbalul este nedrept. Nu sunt dezamagit de aceasta infrangere pentru ca echipa a jucat bine. Din punct de vedere matematic nu suntem in Liga a II-a ºi nu cred ca vom ajunge acolo. Nu am ce sa le reproºez jucatorilor mei", a declarat Iacov.

Preºedintele clujenilor, Iuliu Mureºan, a afirmat la randul sau: "A fost un meci de lupta, un meci de uzura. Nu am jucat foarte bine, dar important este ca am caºtigat. Stancioiu ne-a salvat in cateva situaþii. Cred ca este omul meciului. Am speranþa ca de etapa viitoare jocul echipei se va imbunataþi ºi vom merge din victorie in victorie".

Referitor la lupta pentru locul doi, oficialul lui CFR a spus: "Daca ne menþinem in frunte, avem ºanse. Important e sa ramanem acolo, sa nu ne departam la mai mult de trei puncte de locul doi".

Intrebat daca in fotbalul romanesc exista jocuri de culiste, Mureºan a declarat: "Exista jocuri de culise, dar daca jucam bine nu au ce sa ne faca. Comisiile FRF nu judeca unitar, ci dupa numele cluburilor ºi numele jucatorilor. Sunt multe lucruri subiective in fotbalul romanesc, printre care ºi acesta".

"FC Naþional a jucat bine. Cred ca daca va juca aºa in continuare, se poate salva de la retrogradare. ªi in privinþa noastra sper sa evoluam in continuare aºa. Cu toþii vrem sa ne clasam pe locul doi, dar trebuie sa luptam ºi sa muncim pentru asta. Avem ºanse mari fiindca niciuna dintre contracandidatele noaste la locul doi nu se afla in forma", a declarat dupa meci, antrenorul lui CFR Cluj, Cristiano Bergodi.

Tehnicianul lui FC Naþional, Sorin Carþu, nu s-a prezentat la conferinþa de presa de dupa meci.

CFR Cluj a invins sambata, in deplasare, pe FC Naþional, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Didi in minutul 84, intr-o partida din etapa a 21-a a Ligii I.

Newsin



Iacov: ''Fotbalul este nedrept''