FC National

FC National scoate la vanzare doar 6.000 de bilete la meciul cu Steaua

Clubul FC National va pune la vanzare duminica doar 6.000 de bilete la meciul cu Steaua, capacitatea stadionului din Cotroceni fiind de 14.500 de locuri.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu ora 15:00, cu cinci ore si jumatate inaintea partidei din etapa a 32-a a Ligii I. Persoane din cadrul gruparii bancare au dezvaluit pentru NewsIn ca patronul Stelei, Gigi Becali, a insistat pe langa conducerea clubului FC National sa nu puna foarte multe bilete in vanzare, din cauza conflictului deschis pe care acesta il are cu suporterii Stelei, care au manifestat si sambata impotriva sa in sectorul 4 din Bucuresti.

"De ce ma intrebati pe mine de bilete? Nu e treaba mea cate vor fi puse la vanzare. Pentru cultura dumneavoastra, sa stiti insa ca vom scoate 6.000 la vanzare, la fel cum am facut-o si la meciurile cu alte echipe din Bucuresti", a declarat duminica, pentru NewsIn, presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov.

Partida FC National-Steaua, din cadrul etapei a 32-a a Ligii I, va incepe duminica la ora 20:30 si va fi transmisa de Kanal D.

NewsIn



FC National scoate la vanzare doar 6.000 de bilete la meciul cu Steaua