FC National

Fara speranta!

Presedintele lui FC National, Constantin Iacov, a declarat, joi seara, dupa victoria obtinuta de echipa sa, scor 2-0, in fata Farului Constanta, ca nu se bucura de acest succes, pentru ca cele trei puncte cucerite de bancari nu asigura salvarea de la retrogradare a formatiei lui Sorin Cartu.
"Daca am fi castigat sase puncte, ne-am fi bucurat, dar asa, cu trei puncte, nu ne putem salva de la retrogradare. Sincer, nu mai avem nicio speranta. E mult prea greu sa ne salvam, dar, ceea ce este imbucurator pentru Sorin Cartu si echipa este faptul ca incepem sa jucam", a spus, joi seara Iacov, la finalul partidei FC National-Farul Constanta, scor 2-0.

Iacov a felicitat prestatia centralului Ovidiu Hategan, "un arbitru tanar" a carui maniera de arbitraj a aratat ca "Nationalul poate da si gol daca nu sunt 20 de faulturi nesanctionate", ironizand astfel arbitrajul din etapa precedenta, de la Piatra Neamt, cand, atat el cat si Sorin Cartu, au avut numeroase nemultumiri la deciziile lui Anton Helesteanu.

Cat priveste suspendarile primite de-a lungul timpului din partea comisiilor FRF, Iacov a comentat ironic: "O sa fiu suspendat 28 de ani, ca pentru crima. Este clar ca anumitor oameni din fotbalul romanesc le este frica sa nu candidez la viitoarele alegeri. Nu au de ce sa le fie teama, nu voi candida. Atunci cand voi face acest lucru, voi anunta cu un an inainte, ca sa afle toata lume, si sper ca atunci unii sa fie dupa gratii", a mai adaugat oficialul echipei din Cotroceni.

FC National a castigat cu 2-0 meciul jucat joi seara, in etapa a 25-a cu Farul Constanta. Aceasta este prima victorie a echipei bancare din acest an care, inaintea partidei cu formatia lui Basarab Panduru, ocupa penultimul loc in clasamentul Ligii I, cu 15 puncte.

NewsIn


Fara speranta!