FC National

Eugen Nae: "Este o situatie foarte grea pentru mine"

Noul antrenor al lui FC National, Eugen Nae, care s-a aflat duminica la primul sau meci pe banca tehnica a formatiei din Cotroceni, a declarat ca nu a putut refuza noua postura, din cauza faptului ca bancarii sunt intr-o situatie foarte grea.
"Este o situatie foarte grea pentru mine, pentru ca suntem in criza, dar nu am putut sa refuz echipa. Incerc sa ajutam acum cat pot de pe banca tehnica", a declarat, duminica seara, Eugen Nae, la finalul partidei pierdute de echipa sa cu 1-2 in fata formatiei UTA.

Nae a refuzat sa comenteze arbitrajul meciului, dar s-a aratat convins de faptul ca Mircea Rusu nu l-a faultat pe Simion in minutul 72, faza in urma careia arbitrul a dictat penalty, iar UTA a reusit astfel sa egaleze. "M-am enervat destul pe banca si n-as vrea sa mai comentez arbitrajul. Rusu mi-a spus ca a dat in minge si eu pe el il cred", a spus Eugen Nae. "De-a lungul intregului sezon am simtit ca am fost macinati de arbitri. Ati vazut cate penalty-uri s-au dictat impotriva noastra si cate am fi putut primi. Nu dau vina pe arbitri, si noi suntem vinovati pentru ca nu ne-am comportat ca o echipa. Suntem jucatori foarte buni, dar ne-a lipsit unitatea", a fost de parere noul antrenor al bancarilor.

La finalul conferintei de presa, directorul de imagine al clubului din Cotroceni, Mihai Ionescu, a tinut sa dezminta un eventual transfer al mijlocasului Ovidiu Herea la Steaua si a subliniat ca pretul acestuia este de 3 milioane de euro. "Nu cred ca are Becali 3 milioane de euro ca sa dea pentru Herea. Ei intotdeauna au anuntat ca transfera jucatori inaintea meciurilor cu echipele pe care urmau sa le intalneasca", a declarat Ionescu. Acesta a dezmintit faptul ca presedintele Nationalului, Constantin Iacov, a avut recent o intalnire cu Becali. "Va spun eu ca domnul Iacov nu s-a intalnit cu domnul Becali pentru Herea. Poate s-au intalnit ca sa cumparam noi vreo trei jucatori de la Steaua, pe Goian, Radoi si Ghionea", a spus ironic Mihai Ionescu.

FC National va juca impotriva Stelei la finalul saptamanii viitoare, in etapa a 32-a a Ligii I, meciul urmand sa se dispute in Cotroceni.

UTA s-a impus cu 2-1 in fata lui FC National, duminica, intr-un meci jucat in deplasare, in etapa a 30-a a Ligii I si echipa antrenata de Marius Lacatus s-a distantat la sase puncte de zona retrogradarii.

NewsIn


Eugen Nae: "Este o situatie foarte grea pentru mine"