FC National

Cartu e pesimist

Tehnicianul lui FC National, Sorin Cartu a declarat ca sansele echipei pe care o antreneaza de a ramana in Liga I sunt destul de mici, mai ales ca au mai ramas putine partide de jucat pana la incheierea actualei editii, iar punctele acumulate pana acum sunt la fel de putine.

"Este un obiectiv foarte greu de realizat pentru ca au mai ramas putine meciuri pana la finalul sezonului si avem si foarte putine puncte. Dar as vrea ca meciurile sa se joace pe teren fara niciun fel de probleme, indiferent de adversitatile care exista intre conducatori", a declarat Sorin Cartu la finalul partidei amicale de duminica cu echipa de liga a II-a, FCM Targoviste, scor 2-2.

Golurile bancarilor au fost marcate de Borbely, in minutul 59 si Raul Costin, in minutul 84,in timp ce pentru damboviteni au marcat Ciolca (8) si Raicu(84). In acest meci, Sorin Cartu a trimis in teren urmatorii jucatori: E. Nae(C. Munteanu) – Fl. Dumitru, Papura(Burca), Sandulovic, L. Rusu – Ghindeanu(Ilin), Panc, Lincar(Pelecaci), Herea(Uz) – Borbely, Chihaia(Martins)

Dupa 19 etape, FC National se afla pe ultimul loc in clasamentul Ligii I, cu doar 13 puncte.

Onlinesport: Sebastian Cozma



Cartu e pesimist