FC Brasov

Stadionul "Tineretului" din Brasov nu indeplineste toate normele de siguranta

Comisia pentru omologarea si clasificarea stadioanelor din cadrul FRF a fost prezenta, joi, la Brasov, pentru a inspecta stadionul "Tineretului", unde FC Brasov va disputa meciurile de pe teren propriu, si a decis ca arena nu indeplineste normele de siguranta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dupa ce au inspectat incinta stadionului, membrii comisiei au propus ca primele etape sa se desfasoare fara spectatori, cu amendamentul ca pna in data de 23 iulie, ora 14.00, la stadion sa fie amenajat un punct de comanda si sistemul de supraveghere video.

In cazul in care aceste cerinte vor fi indeplinite, meciul din prima etapa, care se va juca in data de 26 iulie la Brasov, se poate disputa cu spectatori. "Cu siguranta vom fi gata pina miercuri. Nu ne facem probleme ca nu vom rezolva ceea ce ne-a cerut comisia. Trebuie sa urgentam putin treaba aceasta pentru ca nu ne putem priva spectatorii de a nu vedea echipa in prima etapa jucata dupa promovare", a declarat presedintele FC Brasov, Dinu Gheorghe.

Mediafax



Stadionul "Tineretului" din Brasov nu indeplineste toate normele de siguranta