FC Brasov

Hizo isi ameninta noii jucatori

Este unul dintre cei mai experimentati antrenori români iar declararatia lui a avut darul sa-i sperie pe jucatorii echipei de Liga I. Antrenorul Viorel Hizo a fost prezentat, luni, ca antrenor principal la FC Brasov, el fiind decis sa impuna disciplina la clubul brasovean.

"Le voi transmite jucatorilor ca nu sunt nici cel mai bun antrenor, dar nici cel mai prost si ca nu îmi convine deloc situatia în care suntem. Trebuie sa fie disciplina, pentru ca numai asa pot veni si rezultatele. De acum înainte eu dictez si toata lumea va face ceea ce eu comand. Istoria a demonstrat ca fara dictatura nu se poate si asa va fi si la FC Brasov cât sunt eu antrenor. Buga, care ma stie, probabil le-a spus deja jucatorilor ce îi asteapta, pentru ca daca eu spun ca la ora 9 dimineata toata lumea sa fie în sala, asa trebuie sa stea lucrurile fara sa mai verific eu asta. Daca nu impun disciplina, ma trezesc în timpul meciului ca jucatorii nu sunt în stare sa faca un marcaj sau sa urmeze indicatiile. Eu nu am nevoie sa ma iubeasca jucatorii, ba chiar sa ma urasca daca vor, însa trebuie sa ma respecte si sa faca ceea ce comand. Numai asa vor veni si rezultatele", a spus Viorel Hizo.

Noul antrenor al Brasovului a mai spus ca pentru echipa urmeaza o serie de jocuri foarte grele, dar ca trebuie obligatoriu sa adune puncte. "Este o perioada dificila, dar eu sunt obisnuit. Nimeni nu m-a chemat când era bine, asa facea si Porumboiu, mereu ma suna si îmi spunea ca «focul» e aproape, si asa mergeam. Asadar...si la FC Brasov e la fel, dar trebuie sa rezolvam aceasta problema. Programul este însa destul de greu si sper sa gasesc cea mai buna formula de echipa si cel mai bun sistem de joc, pe care fostul antrenor Ionut Badea nu l-a gasit înca. Nu îmi place sa schimb jucatorii, pentru mine nu conteaza numele lor ci doar ce stiu sa faca. Nu am suficient timp sa fac o evaluare, pentru ca este campionatul început, dar sper din suflet sa avem rezultate repede si sa iesim din aceasta zona, mai ales în ceea ce priveste atitudinea. Am vazut meciul de la Ceahlaul si pot spune ca am vazut si greseli de nepermis pe care trebuie sa le reparam. În clipa de fata, la FC Brasov sunt foarte putini jucatori care pot face diferenta astfel ca noi trebuie sa câstigam puncte prin forta grupului, asta e sansa noastra", a mentionat tehnicianul.

Viorel Hizo a afirmat ca s-a gândit sa renunte la fotbal, dar ca Ioan Neculaie l-a convins sa preia echipa: "Am mai avut si alte oferte de la echipe din liga întâi, dar nu am vrut sa le dau curs. Ioan Neculaie a insistat foartre tare si asa am ajuns la Brasov. La un moment dat m-am gândit chiar sa renunt...si nu pentru ca nu as mai putea antrena, ci pentru ca sunt momente în care simti ca nu este drept tot ce ti se întâmpla".

Altfel, clubul brasovean a încercat sa rezilieze de comun acord contractul cu antrenorul Ionut Badea, însa pentru ca nu s-a ajuns la o întelegere, acesta a primit din partea clubului o hârtie prin care a fost învoit luni, de la antrenamentul echipei. Daca nici marti, cele doua parti nu ajung la un acord, conform contractului pe care îl are, Ionut Badea este obligat sa se prezinte la antrenamentele echipei.



Hizo isi ameninta noii jucatori