FC Brasov

FC Brasov a anuntat lotul pentru cantonamentul din Antalya

Echipa de la poalele Tampei va pleca pentru stagiul de pregatire din Turcia cu un lot format din 25 de jucatori.

Din lotul pregatit de Adrian Szabo nu mai fac parte incepand din aceasta iarna jucatorii Tames, Taborda, Lazar, Olariu, Dorinel Popa, Straut, Brata, Hadnagy si Darabant.

La capitolul sosiri brasovenii nu se pot lauda cu nume de o sonoritate spectaculoasa. Poate doar Andre Dias de la FC Vaslui sa fie cel mai cunoscut dintre achizitiile de iarna, in rest jucatori precum Andrei Marinescu de la Severin, Sergiu Oltean de la FC Bihor, Daniel Tatar de la Vointa Sibiu sau alti doi fotbalisti din ligile inferioare din Olanda si Franta.

"Prin materializarea acestor transferuri consider ca am ajuns la o echilibrare din punct de vedere valoric a lotului, cu dubluri pe toate posturile. Ideea este ca orice jucator din lotul actual sa fie pregatit permanent ca atunci cand se va apela la serviciile sale sa nu se simta nici un regres in jocul echipei. In acelasi timp, confirmarea jucatorilor pe posturi si intinerirea lotului vor face ca pe viitor sa nu mai fie nevoie de o sumedenie de transferuri in fiecare pauza competitionala", a declarat antrenorul Adrian Szabo pentru site-ul oficial al clubului.

FC Brasov a plecat in Antalya cu urmatorul lot de jucatori:

Andrei Marinescu (CS Severin), Daniel Mutu, Bogdan Cauca - portari;

Javier Velayos, Alexandru Vagner, Ricardo Machado, Sergiu Oltean, Cristian Munteanu, Radu Barbu, Cristian Ionescu, Daniel Dumbrava - fundasi;

Nuno Viveiros, Rares Enceanu, Bruno Madeira, Alexandru Mateiu, Serban Moraru, Davide Dias, Robert Iakab, Iulian Popa, Daniel Tatar - mijlocasi;

Mugurel Buga, Paul Batin, Georgian Paun, Frank Wiafe Danquah, Ayhan Guclu - atacanti.



FC Brasov a anuntat lotul pentru cantonamentul din Antalya