FC Brasov

Cartu preia FC Brasov

Tehnicianul Sorin Cârtu va prelua functia de antrenor principal al echipei FC Brasov, iar miercuri va conduce primul antrenament al ardelenilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului.

Sorin Cârtu este prezent în tribuna la meciul pe care FC Brasov îl sustine, în acest moment, pe teren propriu, cu echipa CSMS Iasi, în etapa a XI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FC Brasov este pregatita în acest moment de Adrian Szabo, tehnicianul formatiei de juniori. El a fost numit interimar la echipa mare dupa demiterea lui Ionut Badea, în 18 septembrie, si plecarea lui Viorel Hizo la nici 24 de ore dupa ce fusese prezentat oficial.

Sorin Cârtu, în vârsta de 56 de ani, a mai pregatit în cariera sa formatiile Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, nationala de tineret a României, Rapid Bucuresti, Extensiv Craiova, Veria, Otelul Galati, FC Arges, Politehnica Timisoara, Progresul Bucuresti, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, Steaua Bucuresti si ALRO Slatina.
 



Cartu preia FC Brasov