FC Brasov

Brasovul s-a reunit cu noutati si jucatori in probe

S-a incheiat vacanta de iarna si pentru fotbalistii de la FC Brasov. Stegarii s-au reunit azi sub comanda lui Adrian Szabo, cu jucatori noi, fotbalisti in probe, dar si fara cateva nume din turul campionatului.

 

"Avem o omogenitate, am demonstrat in turul campionatului ca valoarea jucatorilor ne permite si ne indreptateste sa ne propunem o clasare in primele 8-6 echipe ale campionatului", a declarat Adrian Szabo, antrenorul lui FC Brasov, la reunirea echipei.

Brasovenii au avut azi la antrenamente si noutati in lot. In aceasta iarna au venit la FC Brasov Sergiu Oltean (fundas) de la FC Bihor Oradea, Daniel Tatar (care a mai jucat la Vointa Sibiu), pentru ca alti trei jucatori straini sa fie testati in zilele urmatoare. Conducerea echipei va decide dupa perioada de probe daca Alexandre da Silva, Garry Borowdale sau Franc Danaquah vor ramane la Brasov.

Cum Pedro Taborda a plecat, brasovenii cauta alte solutii pentru postul de portar si se afla in negocieri cu Andrei Marinescu si Bogdan Miron. Pe langa Taborda, de sub Tampa au plecat Attila Hadnagy, Iulian Tames, Bogdan Straut, Ciprian Brata, Vasile Olariu, Dorinel Popa si Florin Lazar.

FC Brasov pleaca in cantonament in aceste zile la munte, pentru ca din 1 februarie sa faca un stagiu de pregatire in Turcia, unde va disputa si cateva meciuri amicale.

Onlinesport: Irina Maxim



Brasovul s-a reunit cu noutati si jucatori in probe